Skip to main content

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Δείτε αναλυτικά.

Πέντε παραστάσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία αναμένεται να πραγματοποιήσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας στους χώρους εργασίας τους με αίτημα τη μονιμοποίηση του έκτακτου προσωπικού στον τομέα της Υγείας. Παράλληλα θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 7.00 έως τις 10.00.

Στις 10.00 το πρωί, συνταξιούχοι θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ επί της Αριστοτέλους, με ανοιχτό το ενδεχόμενο πορείας.

Στις 13.30 εκπαιδευτικοί και διάφορα σωματεία καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα Βενιζέλου ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει πορεία.

Στις 19.00 μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης στο άγαλμα Βενιζέλου σχετικά με όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Τέλος, στις 10.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΜΑΘ με αίτημα την κατάργηση του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου.