Skip to main content

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην περιοχή της Νεάπολης.

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην περιοχή της Νεάπολης.

Ειδικότερα, στις 12:00 στον Λευκό Πύργο είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών και ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου κατά της αστυνομικής βίας και της καταστολής. Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν και μέλη της δημοτικής παράταξης «Πόλη Ανάποδα».

Την ίδια ώρα, στην πλατεία Αριστοτέλους θα πραγματοποιηθεί μουσική διαμαρτυρία από καλλιτέχνες και μουσικούς μετά από κάλεσμα του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου. Το ίδιο κάλεσμα ισχύει και για τις 15:00, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Στις 12:30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ειρήνης της Νεάπολης από δημοτική παράταξη κατά της κρατικής καταστολής.

Τέλος, στις 17:00 στο άγαλμα Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου κατά της αστυνομικής βίας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει πορεία.