Skip to main content

Πέντε συλλήψεις για ανοιχτά φροντιστήρια στη βόρεια Ελλάδα

Και οι πέντε συλλήψεις, που έγιναν χθες, αφορούν είτε ιδιοκτήτες, είτε εργαζομένους σε φροντιστήρια σε περιοχές της βόρεια Ελλάδας.

Πέντε είναι μέχρι στιγμής οι συλλήψεις σε όλη τη βόρεια Ελλάδα για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την πανδημία του κορωνοϊού.

Και οι πέντε συλλήψεις, που έγιναν χθες, αφορούν είτε ιδιοκτήτες, είτε εργαζομένους σε φροντιστήρια σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ηπείρου.

Συγκεκριμένα:

Σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας συνελήφθησαν τρία άτομα (ένας καθηγητής και δύο ιδιοκτήτες) δύο φροντιστηρίων για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στην Κομοτηνή συνελήφθη μία ακόμη ιδιοκτήτρια, καθώς λειτουργούσε φροντιστήριο, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας.
 
Στα Ιωάννινα συνελήφθη 53χρονος που, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «διαπιστώθηκε να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας». (Περισσότερα εδώ)