Skip to main content

Πέρασε αέρας από την Πιερία ο Άρης, 4-1 τον Αιγινιακό (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» με σκόρερ τους Διαμαντόπουλο (δις)-Πλατέλλα-Παυλίδη έφτασαν τις 8 εκτός έδρας και 15 νίκες συνολικά παραμένοντας πάντα στην κορυφή

Το 8ο του διπλό στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Άρης που επικράτησε με 1-4 εκτός έδρας του Αιγινιακού για την 18η αγωνιστική (πρεμιέρα του β’ γύρου) της Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Θεσσαλονικείς παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 48 βαθμούς ενώ ακολουθούν ΟΦΗ με 42 και Παναχαϊκή με 40.

Oι «κιτρινόμαυροι» που έφτασαν έτσι τις 15 νίκες στο πρωτάθλημα δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα εναντίον της ομάδας από τη Βόρεια Πιερία και με σκόρερ τους Διαμαντόπουλο (5΄, πεν., 70’), Πλατέλλα (13΄) και Παυλίδη (64΄) συνέχισαν ακάθεκτοι την πορεία τους με μοναδικό στόχο την άνοδο. Σημειώνεται πως το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Ζούρκος (85΄).

Οι συνθέσεις:

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης (68′ Ζούρκος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης (57′ Χότζιτς), Πολύζος (46′ Ανδρικόπουλος), Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Πέριτς, Παπαδόπουλος.

Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (65′ Μιλούνοβιτς), Πασάς (36′ Ντούνης), Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (76′ Νίκιτς).