Skip to main content

Πέρασε εύκολα από Αγρίνιο και Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να καθαρίσουν από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι με το δεύτερο μέρος να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Εύκολη ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ουραγό Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων να επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στην οποία θα ψάξει τη νίκη - πρόκριση στους «32» του Europa League.

Η νίκη για τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα ήρθε με τέτοιο τρόπο ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει το δικαίωμα να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, βλέποντας την ομάδα του να έχει σκοράρει τρεις φορές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Μόλις στο 6' ο Ελ Αραμπί τροφοδότησε τον Ποντένσε και ο Πορτογάλος με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 41' και στο 45'+1, οι Μασούρας και Τσιμίκας τροφοδότησαν τον Ελ Αραμπί μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Μαροκινός σκόραρε με κεφαλιά για το 0-2 και με πλασέ για το 0-3.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Λουσέρο, Λιάβας (69' Καββαδίας), Τσιγγάρας (54' Σιέστεντ), Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς (63' Ντάλτσιο), Ταχάρ, Χόρχε Ντίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά (71' Μπρούνο), Ποντένσε (56' Ραντζέλοβιτς), Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί (64' Μπουχαλάκης).