Skip to main content

Πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή (vid)

Σημαντικό διπλό σε δύσκολη έδρα για τον «Δικέφαλο» έχοντας MVP τον Μπίσεσβαρ – Ντεμπούτο για Καρέλη και παράπονα για τη φάση του πέναλτι στον Zαμπά

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με νίκη για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε 1-3 του ΟΦΗ με ανατροπή στο «Γεντί Κουλέ» για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο «Δικέφαλος» για την οποίο έκαναν ντεμπούτο τόσο ο Νίκος Καρέλης όσο και η… πορτοκαλί εμφάνιση έδειξε χαρακτήρα παρά την αγωνιστική απραξία 12 ημερών λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες και το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, καταφέρνοντας με MVP τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να κάνει το 3χ3 στο πρωτάθλημα φεύγοντας με το διπλό από μια ακόμη δύσκολη έδρα μετά τη Νέα Σμύρνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 2η ήττα σε 3 αγώνες για τους «Ομιλήτες» που συν της άλλης αντιμετώπισαν ξανά προβλήματα στη λειτουργία των συστημάτων για το ηλεκτρονικό εισιτήριο με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις και αρκετός κόσμος να μπει στο «Γεντί Κουλέ» μετά τη σέντρα του αγώνα, τον οποίο και παρακολούθησαν περίπου 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όμως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 21΄ο Βουό πίεσε τον Κάνιας που έκανε το λάθος, ο Παπαστεριανός έκλεψε την μπάλα έφτασε στην περιοχή των φιλοξενουμένων, έκανε την προσποίηση στον Κρέσπο και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για πέναλτι στοόταν ο Στρέζος γκρέμισε τον Ζαμπά που προσπάθησε να βρει τη μπάλα στην έξοδο του πορτιέρε των Κρητικών αλλά ο διαιτητής Διαμαντόπουλος έδειξε άουτ θεωρώντας πως η φάση έχει λήξει καθώς η μπάλα πέρασε άουτ.

Η απάντηση του «Δικεφάλου» ήρθε στο 37΄όταν ο Ελ Καντουρί έβγαλε πάσα στον Μπίσεσβαρ, ο οποίος με ωραίο κοντρόλ απέφυγε το Νάστο και σούταρε διαγώνια εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1, στην πρώτη μάλιστα τελική των Θεσσαλονικέων στον αγώνα.

Μάλιστα, το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να προηγηθεί πριν κλείσει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 45΄+ 4΄όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ, ο Μάτος πήδηξε ψηλότερα όλων και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να σκάσει στο έδαφος και με γκελ να καταλήξει στα δίχτυα του Στρέζου κάνοντας το 1-2.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη του στο 53΄με σκόρερ τον Ζαμπά όταν ο Ελ Καντουρί έκανε σέντρα από δεξιά με στόχο τον Βραζιλιάνο εξτρέμ που συνεργάστηκε με τον Μπίσεσβαρ και σούταρε δυνατά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου για το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Νάστος, Ντίνας (54’ Αραβίδης), Νέιρα (65΄Κουτσιανικούλης), Σάσι (54΄Πλατέλλας), Βουό.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (62΄Βέρνμπλουμ), Μαουρίσιο, Ζαμπά (69΄Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (80΄Σάχοβ), Καρέλης.