Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020
x

ΠΕΡΕΙΡΑ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ VAR

«Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι ψευδείς και συκοφαντικοί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής.

Την έντονη αντίδραση του Βίτορ Μέλο Περέιρα έφεραν τα τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εφαρμογή του VAR.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε προσωπική του δήλωση ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον ελληνικό ημερήσιο τύπο την είδηση περί ύπαρξης καταγγελίας, η οποία εμπλέκει το όνομά μου στη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος VAR στην Ελλάδα.

Η έκπληξή μου αυτή εξελίχθηκε σε αγανάκτηση όταν ενημερώθηκα ότι η ίδια καταγγελία περιλαμβάνει απολύτως ψευδείς και δυσφημιστικές αναφορές περί δήθεν προσωπικής μου σχέσης με εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς στην εφαρμογή του προγράμματος, και η οποία -όπως όλοι γνωρίζουν- επελέγη κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού από το Ελληνικό Δημόσιο ως ανάδοχος του έργου, σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία.

Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι ψευδείς και συκοφαντικοί και όσοι τους εφηύραν στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική μου δυσφήμιση.

Ουδέποτε είχα, και φυσικά δεν έχω σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία, ούτε στην πατρίδα μου, πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, ή οπουδήποτε αλλού.

Και προφανώς οι εγκέφαλοι αυτής της κατασκευασμένης συκοφαντίας θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ