Skip to main content

Περιμένει το τυπικό «OK» της ΕΠΟ για τη Γ' της ΕΠΣΜ ο Ηρακλής

Βάσιμες εκτιμήσεις για έγκριση για τη συμμετοχή των «κυανολεύκων» στη Γ' κατηγορία της ΕΠΣΜ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Θεωρείται ως το τελευταίο απαραίτητο στοιχείο για τη συμμετοχή του Ηρακλή στο Πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Έχοντας όλα τα υπόλοιπα διαδικαστικά τακτοποιημένα, οι εκτιμήσεις πως η ΕΠΟ θα δώσει το τελικό «ΟΚ» έχουν βάση και ουσιαστικά είναι το τελευταίο που περιμένουν οι «κυανόλευκοι».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», η ΕΠΣΜ μετέθεσε χρονικά την κλήρωση και τη σέντρα του Πρωταθλήματος, περιμένοντας τη συμμετοχή του Ηρακλή 2015, στην τελευταία της κατηγορία, στο ξεκίνημά του από το μηδέν. Οι αρμόδιοι, παράγοντες και νομικοί, που προχώρησαν τη διαδικασία και μέσα Ειρηνοδικείου δεν αντιμετώπισαν προβλήματα, η Ένωση επίσης έχει κάνει δεκτή τη συμμετοχή του Ηρακλή και περιμένει τη σχετική έγκριση της ΕΠΟ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι «κυανόλευκοι» στηρίζουν τις εκτιμήσεις τους για τη θετική απάντηση της Ομοσπονδίας στο γεγονός πως αφενός έχουν περάσει επιτυχώς απ’ όλα τα προηγούμενα σχετικά στάδια, αλλά και στο ότι πρόκειται για τη συμμετοχή του τμήματος ενός νέου Σωματείου. Σε αντίστοιχες θετικές κρίσεις έχει προχωρήσει η ΕΠΟ και για ομάδες που ανήκουν στην ΕΠΣΜ με τελευταίο το παράδειγμα της ομάδας Νέων του Αγίου Γεωργίου Νέας Κρήνης.

Ως εκ τούτου οι «κυανόλευκοι» κρίνουν ως τυπικό το τελικό «ΟΚ» της Ομοσπονδίας στην Ένωση, για να μπουν στην κληρωτίδα την επόμενη Δευτέρα και να εξασφαλιστεί η αγωνιστική δραστηριότητα για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εξάλλου ήδη κινήσεις οργάνωσης της νέας ομάδας έχουν ξεκινήσει, αλλά προφανώς πιο επίσημα και στοχευμένα θα πραγματοποιηθούν μετά από το «πράσινο φως» της ΕΠΟ.