Skip to main content

Περιοδεία κλιμακίου ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη

Να μετατρέψουν την οργή τους σε συνειδητή συμμετοχή αντίστασης στα δυσμενή μέτρα που λαμβάνονται κάλεσε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Ζιώγας.
Να μετατρέψουν την οργή τους σε συνειδητή συμμετοχή αντίστασης στα δυσμενή μέτρα που λαμβάνονται εν μέσω οικονομικής κρίσης, κάλεσε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Ζιώγας, ο οποίος περιόδευσε, μαζί με κλιμάκιο του ΚΚΕ στην κεντρική αγορά της πόλης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η περιοδεία αυτή ανέδειξε την «παγωνιά» που επικρατεί, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Παρά την αφθονία προϊόντων, η δυσκολία προσέγγισης από τους καταναλωτές είναι πιο έντονη από ποτέ και όλοι οι επαγγελματίες μιλάνε για πτώση 30%-40% στον τζίρο τους, επεσήμανε το μέλος του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης.

Στην περιοδεία συμμετείχε και το στέλεχος του ΠΑΜΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε το 2011 να αποτελέσει τη χρονιά που όλοι οι πολίτες θα σηκωθούν από το καναπέ τους και θα βγουν στο δρόμο διεκδικώντας τα δικαιώματά τους.