Skip to main content

Περιοδεία Αναστασιάδη σε Καλοχώρι, Σίνδο και Άγιο Αθανάσιο

Ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με κατοίκους των περιοχών και συζήτησε μαζί τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Περιοδεία σε Καλοχώρι, Σίνδο και Άγιο Αθανάσιο πραγματοποίησε χθες, ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Αναστασιάδης.

Εκεί συναντήθηκε με κατοίκους των περιοχών και συζήτησε μαζί τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους , για τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με σύνθημα «Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα, Ενωμένοι μπορούμε» κ.α.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στο διακύβευμα της ΝΔ,  τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «… στις 7 Ιουλίου καλούμαστε να επιλέξουμε τη στασιμότητα ή την ευημερία. Καλούμαστε να  επιλέξουμε την σταθερότητα και την ασφάλεια. Καλούμαστε να  πούμε όχι σ’ αυτούς που κορόιδεψαν το λαό, να πούμε  όχι στους εθνομηδενιστές και φυσικά να ακολουθήσουμε τον δρόμο που χάραξε η πατριωτική, Ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Σήμερα, ο βουλευτής θα επισκεφθεί το Ηράκλειο και το Περιβολάκι στις 19:30, το Καβαλάρι στις 20:15 και το Κολχικό στις 21:00.