Skip to main content

Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης

Πρώτος σταθμός του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο κεντρικός επιβατικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου

Περιοδεία στο Ηράκλειο της Κρήτης εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

Πρώτος σταθμός του προέδρου της Ν.Δ ήταν ο κεντρικός επιβατικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, μια σημαντική ιδιωτική επένδυση για την πόλη του Ηρακλείου και την Κρήτη, όπου είχε επαφή με στελέχη και εργαζόμενους αλλά και κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες που βρισκόταν στο σταθμό.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προς τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μανώλη Χαχλιούτη, που ξενάγησε τον κ. Μητσοτάκη στους χώρους του Κεντρικού Σταθμού: «Η επένδυση αυτή αποτελεί παράδειγμα, δείχνει πόσο δημιουργικά πράγματα μπορούν να γίνουν. Και δεσμεύομαι ότι θα είμαστε δίπλα σας και την επόμενη μέρα».

Ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη τα τελευταίας τεχνολογίας μέσα που υπάρχουν στους χώρους, όπως διαδραστικούς χάρτες που δείχνουν σε απευθείας χρόνο την κίνηση των υπεραστικών λεωφορείων, ενώ αναφέρθηκε και στη δυνατή σχέση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων -Ρεθύμνου.

Να σημειωθεί ότι το κτίριο που στεγάζεται ο κεντρικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ, αποτελούσε τμήμα του ιστορικού κτιρίου της Σαπωνοποιίας Αλεπουδέλη, της οικογένειας του Οδυσσέα Ελύτη.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης, όπου χαιρέτισε και μίλησε με πολίτες του Ηρακλείου και τουρίστες, ενώ συζήτησε με καταστηματάρχες, θέλοντας να αντλήσει πληροφορίες για τα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους.