Skip to main content

Περιοδεία του Γιάννη Αμανατίδη στα περίπτερα της 80ης ΔΕΘ

Ο πρώην υφυπουργός πραγματοποίησε επίσκεψη στα περίπτερα της ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού και της ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του ΥΠΕΞ.

Περιοδεία στους εκθεσιακούς χώρους  της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και επίσκεψη στα περίπτερα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης.

Ο κ. Αμανατίδης  συνεχάρη τους υπευθύνους και των δύο περιπτέρων για την άψογη παρουσίαση των παραπάνω δομών μετά από πολλά χρόνια στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους για την εξυπηρέτηση και την ενημέρωση των επισκεπτών.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Αμανατίδης δήλωσε:

"Η ανταπόκριση του κόσμου, όπως έχω πληροφορηθεί, υπήρξε  συγκινητική και από τα αποτελέσματα της παρουσίας των δομών του Υπουργείου Εξωτερικών στην 80η ΔΕΘ πιστοποιείται η χρησιμότητα του αυτών των περιπτέρων.

Από πλευράς μας, δεσμευόμαστε για μια πιο δυναμική παρουσία στην επόμενη διοργάνωση και βέβαια θα εντείνουμε τις δράσεις μας ως κυβέρνηση για την ομογένεια και τον Ελληνισμό της διασποράς".