Skip to main content

Περιορισμένη κίνηση στη Νέα Παραλία - Περιπολίες από την ΕΛΑΣ (vid)

Ελάχιστος είναι ο κόσμος στη Νέα Παραλία, όπου μεχρι χθες συγκεντρωνόταν αρκετοί Θεσσαλονικείς. Περιπολίες της ΕΛΑΣ στο παραλιακό μέτωπο

Περιορισμένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μετά τα αλλεπάλληλα μηνύματα κυβέρνησης και τοπικών αρχών που έκαναν έκκληση στους πολίτες να μείνουν σπίτι.

Ελάχιστος είναι ο κόσμος και στη Νέα Παραλία στην οποία μεχρι χθες συγκεντρωνόταν αρκετοί Θεσσαλονικείς. Πλην εξαιρέσεων, οι περισσότεροι πολίτες κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους και γυμνάζονται ή κάνουν βόλτα μόνοι τους ή με ένα άτομο ακόμα.

Σε ετοιμότητα ωστόσο είναι και οι αρχές καθώς περιπολικό της αστυνομίας ενημερώνει σε διαφορετικές γλώσσες τους πολίτες να περιοριστούν σπίτι.

Την ίδια δουλειά επιτελεί και drone το οποίο καλεί τους Θεσσαλονικείς να φερθούν υπεύθυνα και να τηρήσουν τα προληπτικά μέτρα.

Δυστυχώς όσο περνάει η ώρα, περισσότεροι κάτοικοι αψηφούν τις οδηγίες και βγαίνουν. «Όταν παιρνούν τα περιπολικά χάνεται για λίγο ο κόσμος και μετά ξαναβγαίνει», αναφέρει κάτοικος στην περιοχή της νέας παραλίας.