Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022
x

ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Χριστούγεννα με λάμψη και μαγεία υπόσχεται για φέτος ο δήμος Θερμαϊκού, αλλά θέλει να περιορίσει την ενεργειακή κατανάλωση πάνω από 10% από πέρσι

Χριστούγεννα με λάμψη και μαγεία, αλλά και με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, θα γιορτάσει φέτος ο δήμος Θερμαϊκού.

Στο πλαίσιο της γενικής προσπάθειας, «η οποία αφορά όλη τη χώρα και έχει ως στόχο την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης», η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού αποφάσισε να περιορίσει τα σημεία του χριστουγεννιάτικου διακόσμου.

«Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου, αλλά, ως δήμος, είμαστε υποχρεωμένοι να εξοικονομήσουμε ενέργεια, όπως το κάνει η κάθε οικογένεια στο δικό της σπίτι, όπως το κάνει κάθε νοικοκυριό. Φιλοδοξούμε, μάλιστα, να περιορίσουμε την κατανάλωση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 10%», αναφέρει η δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της.

Και συνεχίζει: «Διαβεβαιώνουμε τους δημότες μας ότι και διάκοσμο όμορφο θα έχουμε παντού στον δήμο Θερμαϊκού, αλλά και την ενεργειακή ασφάλεια και ομαλότητα θα διασφαλίσουμε σε μια περίοδο κατά την οποία είναι κορυφαία προτεραιότητα παγκοσμίως».

«Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί με λαμπρότητα τα Χριστούγεννα, όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο, ανθρώπινο, αλλά και ενεργειακά βιώσιμο δήμο», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ