Skip to main content

Περιπολίες στο... διαδίκτυο για την ΕΛΑΣ ενόψει παράνομων πρωτοχρονιάτικων ρεβεγιόν (vid)

Ήδη στα social media υπάρχουν σελίδες που διαφημίζουν πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αναμένονται τσουχτερά πρόστιμα.

Εξονυχιστικούς ελέγχους θα πραγματοποιούν την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς κλιμάκια της αστυνομίας σε ολόκληρη τη χώρα με στόχο την τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού που είναι σε έξαρση.

Μάλιστα τα πρόστιμα σε περίπτωση οργανωμένων πάρτι θα είναι πολύ τσουχτερά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ήδη στα social media υπάρχουν σελίδες που διαφημίζουν πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι αναρτήσεις αυτές έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών και οι έλεγχοι που θα πραγματοποιηθούν σε βίλες που έχουν νοικιαστεί για μια ημέρα θα είναι πολλοί και αυστηροί.

Διαβάστε: Κορωνοϊός: Τσουχτερό πρόστιμο 50.000 ευρώ για τα ιδιωτικά πάρτι

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά για όσους αποπειραθούν να διοργανώσουν ιδιωτικά πάρτι, αφού αυτά θα κυμαίνονται από 50.000 έως και 200.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τα καταστήματα, στην πρώτη παραβίαση των κανόνων θα επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 έως και 10.000 ευρώ, στη δεύτερη πρόστιμο από 10.000 έως και 20.000 ευρώ, ενώ στην τρίτη αναστολή λειτουργίας 60 ημερών.