Skip to main content

Περισσότερα λεωφορεία θα περνούν από τον Αγιόκαμπο

Το πράσινο φως για τη διέλευση περισσότερων λεωφορείων από τον Αγιόκαμπο έλαβε η διοίκηση του ΚΤΕΛ Βορείου Ελλάδος στη διάρκεια συνάντησης με τη περιφέρεια Θεσσαλίας σήμερα το πρωί στην Λάρισα.
του Δημήτρη Τσάκωνα
tsakonas@voria.gr


Το πράσινο φως για τη διέλευση περισσότερων λεωφορείων από το δρόμο του Αγιόκαμπου στη Λάρισα έλαβε η διοίκηση του ΚΤΕΛ Βορείου Ελλάδος στη διάρκεια συνάντησης με την περιφέρεια Θεσσαλίας σήμερα το πρωί στην Λάρισα.

Μετά το κλείσιμο των Τεμπών, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας επιτρέπεινα περάσουν μόνο 30 λεωφορεία (συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών) απότην παραλιακή οδό του Αγιόκαμπου, η οποία είναι η συντομότερη διαδρομή. Η απόφαση αυτή προκάλεσε τις αντιδράσεις των ιδιοκτητών λεωφορείων, οι οποίοι ζητούν τη διέλευση περισσότερων οχημάτων.

«Μας υποσχέθηκαν ότι θα επιτρέπεται η διέλευση ακόμη πέντε λεωφορείων από τον Αγιόκαμπο. Ας ελπίσουμε ότι θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους», δήλωσε στη Voria.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Βορείου Ελλάδος, κ. Χρήστος Λιούπας.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι ιδιοκτήτες λεωφορείων αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει για την Πέμπτη.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που μας είπαν. Δεν βλέπουμε το λόγο να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις από τη στιγμή που μας υποσχέθηκαν ότι θα περνούν περισσότερα λεωφορεία από τη Λάρισα», ανέφερε ο κ. Λιούπας.

Παρόλα αυτά οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους και δεν υλοποιηθούν οι υποσχέσεις που πήραν σήμερα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τα ΚΤΕΛ μετά τιςκατολισθήσεις των Τεμπών έχουν υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, αφού μειώθηκαν κατά50% τα δρομολόγια από και προς Αθήνα.