Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020
x

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πέρα από την αύξηση των θέσεων η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 30% στα εισιτήρια από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης εκλογικού δικαιώματος.

Τη διαθεσιμότητα των θέσεων λόγω υψηλής ζήτησης ενόψει των εκλογών της Κυριακής αυξάνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., ενισχύοντας τις αμαξοστοιχίες της. Για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, που ταξιδεύει με τον σιδηρόδρομο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ενισχύει με περισσότερα βαγόνια τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, από την Τετάρτη 23.05 έως και την Τρίτη 28.05, συμπεριλαμβανομένων και των express δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.  Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.
 
Επιπλέον, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διευκρινίζει στο επιβατικό κοινό ότι η λειτουργία wifi είναι σε πιλοτικό στάδιο και η χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών για αγορές επί της αμαξοστοιχίας δεν είναι -προς το παρόν- εφικτή
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ