Skip to main content

Περιστέρι-Άρης: Βίντεο της Voria από τα επεισόδια - Τι αναφέρει το Φ.Α

Οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί για 30 λεπτά και να εκκενωθεί το γήπεδο.

Από τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου «Ανδρέας Παπανδρέου» ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων σημαδεύτηκε η αναμέτρηση Περιστέρι-Άρης για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Υπενθυμίζεται πως οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να υπάρξουν μάχες σώμα με σώμα και ρίψεις καρεκλών και άλλων αντικειμένων ενώ παρενέβησαν άνδρες των ΜΑΤ αλλά και ο φόργουορντ των γηπεδούχων, Παναγιώτης Βασιλόπουλος ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση.

Τελικά και έπειτα από 30λεπτη διακοπή, οι κερκίδες του γηπέδου εκκενώθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τελικούς νικητές (81-61) τους «Πρίγκιπες Της Δυτικής Όχθης».

Χαρακτηριστικά, οι διαιτητές της αναμέτρησης, Σώμος, Τζαφλέρης και Ευφραιμίδης έγραψαν στο φύλλο αγώνα:

«7:09 πριν τη λήξη του 4ου δεκαλέπτου υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στην εξέδρα. Με την παρέμβαση της Αστυνομίας το γήπεδο εκκενώθηκε και μετά από 30πτη διακοπή ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά και τελείωσε ομαλά».

Δείτε παρακάτω τα βίντεο της Voria.gr από όσα συνέβησαν ανάμεσα τους οπαδούς των δύο ομάδων: