Skip to main content

Περιστέρι: Συγκλονίζει η μητέρα της Νικολέτας - «Το παιδί μου ήταν άγγελος»

«Το παιδί μου ήταν και είναι ένας άγγελος. Ο δολοφόνος θα πληρώσει άσχημα, το υπόσχομαι...», είναι τα λόγια της μητέρας της 17χρονης.

Η ιστορία της αδικοχαμένης Νικολέτας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι ραγίζει καρδιές. Εκτός από το τραγικό τέλος της, το κορίτσι είχε βιώσει τραυματικές καταστάσεις, αφού σε ηλικία 11 ετών είχε πέσει θύμα βιασμού μαζί με τον μικρότερα αδελφό της, αλλά και θύμα bullying.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της 17χρονης, η μητέρα του κοριτσιού μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Έσπασε τη σιωπή της και έστειλε το δικό της μήνυμα με παραλήπτη τον δολοφόνο του παιδιού της:

«Το παιδί μου ήταν και είναι ένας άγγελος. Ο δολοφόνος θα πληρώσει άσχημα, το υπόσχομαι... Όταν βρεθεί θα νιώσω μια μικρή δικαίωση για το παιδί μου».

Σήμερα, προσπαθεί να σταθεί βράχος στα άλλα τρία της παιδια που τώρα την έχουν πιο πολύ ανάγκη από ποτέ.

Κατερινόπουλος: Ο φερόμενος δράστης διέφυγε στο εξωτερικό ή τον κρύβουν

Την ίδια ώρα, ο φερόμενος ως δολοφόνος της άτυχης Νικολέτας, ο επί 10 μήνες σύντροφός της, πακιστανικής καταγωγής, παραμένει άφαντος.

Οι συμπατριώτες του με τους οποίους διέμενε μαζί φέρεται να κατέθεσαν ότι πέρασε από το σπίτι, πήρε μια βαλίτσα με ρούχα και τους είπε ότι θα έφευγε για Θεσσαλονίκη και από εκεί για το εξωτερικό.

Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν αν και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από την πρώτη στιγμή.

«Θεωρώ πιο πιθανό το σενάριο να τον βοηθούν και να τον κρύβουν οι φίλοι του. Υπάρχει μια κακώς εννοούμενη αλληλεγγύη αυτών των ανθρώπων που προέρχονται από αυτές τις χώρες. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ακόμα στη χώρα μας, αν δεν είχε σχεδιάσει το έγκλημα από πιο πριν και δεν έχει σχεδιάσει και τη φυγή του. Έχει κερδίσει χρόνο», σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Πέρασαν έξι μέρες και είναι άφαντος. Αναζητείται πανελλαδικά, θέλω πιστεύω ότι οι Αρχές θα καταλήξουν στη σύλληψή του στο τέλος, όπως έχει συμβεί και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν. Υπάρχουν δυσκολίες. Και αυτό γιατί τα έγγραφα που έχουν αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν στοιχεία που δεν είναι δικά τους», πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.