Skip to main content

Περού: «Νεκρή» γυναίκα ξύπνησε στη μέση της κηδείας της και άρχισε να χτυπά το φέρετρο

Οι συγγενείς της γυναίκας την είδαν έκπληκτοι να τους κοιτάζει με ανοιχτά μάτια μέσα από το φέρετρο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τελικά κατέληξε.

Η κηδεία μιας γυναίκας στο Περού διακόπηκε ξαφνικά όταν η ίδια, που θεωρούνταν νεκρή, άρχισε να χτυπά το καπάκι του φέρετρου, προσπαθώντας να τους δείξει ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

Πρόκειται για την 36χρονη Ρόζα Ιζαμπέλ Κεσμπέντε Καλάκα την οποία είδαν έκπληκτοι οι συγγενείς της να τους κοιτάζει με ορθάνοιχτα τα μάτια αφού άνοιξαν το φέρετρο μετά τον θόρυβο.

Η 36χρονη, σύμφωνα με την Daily Mail, μεταφέρθηκε εσπευσμένα μέσα στο φέρετρο στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου και συνδέθηκε με μηχάνημα υποστήριξης ζωής.

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι είχε ακόμα ζωτικές λειτουργίες. Η κατάσταση της γυναίκας βελτιώθηκε ελαφρώς μετά την υποστήριξη που της προσφέρθηκε, δίνοντας ελπίδα ότι θα μπορούσε τελικά να επιβιώσει.

Όμως λίγες ώρες μετά, η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα τελικά να πεθάνει και επισήμως.

Η Ρόζα ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο στοίχισε τη ζωή του κουνιάδου της και τραυμάτισε σοβαρά τα ανίψια της. Λίγο μετά το δυστύχημα και η ίδια θεωρήθηκε νεκρή με την κηδεία της να προγραμματίζεται για τις 26 Απριλίου στην πόλη Λαμπαίκε.

Πηγή: lifo.gr