Skip to main content

Πες και εσύ τη γνώμη σου για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Στην έρευνα θα βρεις ερωτήσεις για τις συνήθειες, τις προτιμήσεις, τις επιλογές καθώς και με την εμπειρία σου από τις ποικίλες δράσεις του ΦΚΘ.

Έρευνα γνώμης πραματοποιεί το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο καλεί τους Θεσσαλονικείς αν συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο αναφορικά με την εμπειρία τους από το ΦΕστιβάλ. 

Ο θεσμός, θέλει μέσω της έρευνας αυτής, να αφουγκραστεί την άποψη του κοινού της πόλης ώστε να γίνει ακόμα καλύτερο.

Διαβάστε το κάλεσμα του Φεστιβάλ:

Είσαι φανατικός σινεφίλ και περνάς τα βράδια σου μέσα στη σκοτεινή αίθουσα – στο Φεστιβάλ ή αλλού; Βλέπεις καμιά φορά σινεμά αλλά προτιμάς το θέατρο, τις συναυλίες ή άλλα είδη διασκέδασης; Είσαι φαν του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και κάθε Νοέμβριο και Μάρτιο κυκλοφορείς με το A to Z στο χέρι;

Η γνώμη σου μετράει!

Πάρε μέρος στην έρευνά μας για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στον σύνδεσμο https://survey.tiff.gr/ και βοήθησέ μας να γίνουμε καλύτεροι!

Στην έρευνά μας θα βρεις ερωτήσεις για τις συνήθειες, τις προτιμήσεις, τις επιλογές σου - τις κινηματογραφικές και όχι μόνο - καθώς και με την εμπειρία σου από τις ποικίλες δράσεις και υπηρεσίες που προσφέρει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Οι απαντήσεις που θα μας δώσεις είναι απολύτως εμπιστευτικές και θα μας βοηθήσουν να αξιολογήσουμε τις δράσεις και τις υπηρεσίες που παρέχουμε και μ’αυτό τον τρόπο θα μας βοηθήσεις να βελτιωθούμε.

Η έρευνα πραγματοποιείται με ευθύνη του Εργαστηρίου Πολιτισμικών και Οπτικών Σπουδών του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.