Skip to main content

Πέταξε από Θεσσαλονίκη σε Ηράκλειο με ναρκωτικά σε απόκρυφο σημείο της

Η αποκάλυψη έγινε αφού η γυναίκα μαζί με συνεργό της οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο του Ηρακλείου για ιατρικές εξετάσεις όπου εντοπίστηκε η ηρωίνη.

Εξιχνίαση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών με άρωμα… «Εσκομπάρ» πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ηράκλειο, όταν προσγειώθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» χθες πτήση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ήταν γνωστό ότι μια 42χρονη γυναίκα και ένας 33χρονος μετέφεραν ναρκωτικά στο νησί και συνελήφθησαν. Σε σωματικό έλεγχο που τους έγινε οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα ηρωίνης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η 42χρονη και ο 33χρονος οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις.

Εκεί ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν πίστευε στα μάτια του όταν το μηχάνημα εντόπισε 78 γραμμάρια ηρωίνης στον πρωκτό της 42χρονης.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι ο άνδαρς και η γυναίκα λειτουργούσαν κατ΄εντολή 63χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.