Skip to main content

Πέθανε και άλλος εργαζόμενος του ΟΑΣΘ από κορωνοϊό

Στους εννέα ανέβηκε ο θλιβερός απολογισμός των εργαζόμενων του Οργανισμού που κατέληξαν συνεπεία των επιπλοκών του κορωνοϊού.

Στους εννέα ανέβηκε με την έλευση του νέου έτους ο θλιβερός κατάλογος των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ που κατέληξαν συνέπεια των επιπλοκών του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εργαζόμενου που ήταν τοποθετημένος στο Αμαξοστάσιο του Οργανισμού και ήταν κάτω των 60 ετών.

Σε ανακοίνωση της  για το θλιβερό συμβάν, η παράταξη της ΔΑΣ ΟΑΣΘ αφήνει αιχμές κατά της διοίκηση του ΟΑΣΘ και του προέδρου Γιώργου Σκόνδρα , καταλογίζοντας ευθύνες για το ότι δεν εφαρμόζονται τα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους, όπως αναφέρεται σε δηλώσεις του στο πρόσφατο παρελθόν.

Παράλληλα η ΔΑΣ ΟΑΣΘ ζητά την επίταξη ιδιωτικών μέσων και πύκνωση των δρομολογίων τις ώρες αιχμής, εβδομαδιαία δωρεάν τεστ για όλους τους εργαζόμενους, τακτική απολύμανση των λεωφορείων και των χώρων εργασίας πριν την ανάληψη της βάρδιας, επισκευή των ιδιόκτητων λεωφορείων που έχουν παράθυρα σε αντίθεση με τα leasing που δεν έχουν, ποσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα συνεργεία και στην υπηρεσία κίνησης, χορήγηση μασκών υψηλής προστασίας και αντισηπτικών και κατάργηση της διακεκομμένης βάρδιας των οδηγών που είναι επιβαρυντική για την υγεία των εργαζομένων.