Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
x

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Κωστόπουλος είχε αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τον Ιούλιο του 2017 - Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η ΕΡΤ

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών ο Βασίλης Κωστόπουλος, ο οποίος είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ.

Γεννηθείς στην Αθήνα το 1940, ο Βασίλης Κωστόπουλος σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές και πήρε το διδακτορικό του στο Παρίσι. Μεταξύ άλλων, εργάστηκε σε πολλές διεθνείς επιτροπές Δικαίου και Περιβάλλοντος, ήταν επιμελητής στη νομική σχολή Θράκης και είχε πλούσιο έργο μελετών και άρθρων για ζητήματα αστικού, εργατικού και κοινοτικού δικαίου.

Διετέλεσε νομικός σύμβουλος του Πολυτεχνείου Κρήτης αλλά και μέλος της μόνιμης νομικής επιτροπής ευρωπαϊκών θεμάτων της EBU. Επί σειρά ετών ήταν νομικός σύμβουλος της ΕΡΤ και είχε αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τον Ιούλιο του 2017.

Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Βασίλη Κωστόπουλο

Σε σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της ΕΡΤ αποχαιρετά τον Βασίλη Κωστόπουλο και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του.

«Ο εκλιπών διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ κατά το χρονικό διάστημα 2017-2018, ενώ επί σειρά ετών, από το 1988 έως και το 2013, ήταν νομικός σύμβουλος στην εταιρεία. Ο Βασίλης Κωστόπουλος, κατά τη μακρόχρονη θητεία του στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ανέπτυξε και αφήνει ως παρακαταθήκη του ένα πλούσιο επιστημονικό και συγγραφικό έργο», αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους.

«Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του», καταλήγει η ανακοίνωση τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ