Skip to main content

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καλλές

Ο Νίκος Καλλές έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία 83 ετών. Είχε εκλεγεί βουλευτής Μαγνησίας με τη ΝΔ το 1989.

Θλίψη σκόρπισε στον πολιτικό κόσμο η είδηση του θανάτου του πρώην βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Νίκου Καλλέ.

Ο Νίκος Καλλές έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία 83 ετών. Γεννημένος στον Πλάτανο Αλμυρού διετέλεσε βουλευτής, και διεκδίκησε τη Νομαρχία Μαγνησίας το 1998. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί, να στηρίξει το έργο του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμεΑ και το κέντρο κοινωνικής φροντίδας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρέτησε με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή του κόμματος εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του και τους οικείους του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Νίκο Καλλέ. Ο Νίκος Καλλές σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αγωνίστηκε σε όλη του την πορεία με ήθος για τις ιδέες του, την παράταξη και τον τόπο του. Εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία το 1989, ενώ το 1998 ήταν υποψήφιος νομάρχης Μαγνησίας. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».