Skip to main content

Πέθανε ο τραγουδιστής των Soundgarden και Audioslave, Chris Cornell

Ο Cornell έγινε γνωστός ως frontman δύο σημαντικών συγκροτημάτων της ροκ αμερικανική μουσικής σκηνής, των Audioslave και των Soundgarden.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο διάσημος μουσικός και τραγουδιστής Chris Cornell, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του.

Ο Cornell έγινε γνωστός ως frontman δύο σημαντικών συγκροτημάτων της ροκ αμερικανική μουσικής σκηνής, των Audioslave και των Soundgaden.

Μιλώντας στο The Associated Press, ο Brian Bumbery είπε πως ο Cornell πέθανε το βράδυ της Τετάρτης στο Detroit.

Ο ίδιος χαρακτήρισε το θάνατο του τραγουδιστή «αναπάντεχο και ξαφνικό» και είπε πως η σύζυγος του Cornell, Βίκυ Καραγιάννη, και η οικογένειά του είναι σοκαρισμένοι. Στην ίδια ανακοίνωση, ο Bumbery είπε πως η οικογένεια του τραγουδιστή θα συνεργαστεί στενά με τον ιατροδικαστή για να καθορίσουν τα αίτια του θανάτου του, ενώ παρακαλούν τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητά τους στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Ο Chris Cornell είχε επισκεφτεί την Ελλάδα στις αρχές του Απριλίου, όπου και παραθέρισε στη Μύκονο με την οικογένειά του και την Άννα Βίσση, η οποία είναι νονά του μικρότερου γιου του, του 6χρονου Christopher (έχει άλλη μια κόρη, την 8χρονη Tony). Μάλιστα είχε εμφανιστεί μαζί με τη Βίσση στη σκηνή του Hotel Ερμού στις 7/4 για μια κοινή παράσταση.