Skip to main content

Πέτκοφ: Αν του γίνει πρόταση, θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ο Τζόρτζε Πέτκοφ τόνισε πως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» μίλησε ο Βούλγαρος δημοσιογράφος, Τζόρτζε Πέτκοφ, τονίζοντας πως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι θετικός στην προοπτική να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ο Μπερμπάτοφ είχε δυο προτάσεις από Κίνα και Αυστραλία αλλά ο μάνατζέρ του Εμίλ Ντάντσεφ μίλησε σε συνέντευξη τύπου πριν από ένα μήνα και αποκάλυψε ότι ο παίκτης απέρριψε τις προτάσεις και αποφάσισε να μείνει στον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύτηκαν σε κίτρινο τύπο. Ο Μπερμπάτοφ ξεκάθαρα είναι στον ΠΑΟΚ με τη δική του θέληση. Θέλει να είναι στον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι θα πάει ποτέ στην Κίνα.

Στην Ελλάδα έχετε πολύ περισσότερο σεβασμό για τον Μίτκο, από ότι έχουν τα δημοσιεύματα εδώ στη Βουλγαρία. Μάλλον προέρχονται από αυτούς που δεν συμπαθούν τον Μπερμπάτοφ.

Πιστεύω ότι ο Ντίμιταρ είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Σε περίπτωση που του γίνει πρόταση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, θα αποδεχτεί την πρόταση, γιατί εκτιμά την εμπιστοσύνη που έχει ο Ιβάν Σαββίδης στο πρόσωπό του και δε θα την προδώσει».