Skip to main content

Πετρέλαιο στο Παιδικό Χωριό Φιλύρου από το ζεύγος Παπαμιμίκου - Σαββίδη

Μεγάλη ποσότητα πετρελαίο για θέρμανση απέστειλαν στο Παιδικό Χωριό Φιλύρου ο Ανδρέα Παπαμιμίκος και η συζυγός του Σόνια Σαββίδη

Τις δυνάμεις τους ένωσαν αυτοδιοίκηση, φορείς και πολίτες προκειμένου να στηρίξουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, που φιλοξενεί 38 παιδιά.

Μεταξύ αυτών που προέβησαν σε δωρεές ήταν ο Ανδρέα Παπαμιμίκος και η συζυγός του Σόνια Σαββίδη, οι οποίοι απέστειλαν μεγάλη ποσότητα πετρελαίου για τις ανάγκες θέρμανσης του Παιδικού Χωριού.

Σημειώνεται ότι κατόπιν παρέμβασης του πρωθυπουργικού γραφείου, τα Ελληνικά Πετρέλαια θα στηρίξουν άμεσα το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου καλύπτοντας τις ανάγκες για πετρέλαιο θέρμανσης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της γενικής γραμματείας του Πρωθυπουργού με τον γενικό διευθυντή της δομής κ. Ίσαρη, υπογραμμίστηκε ότι ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης θα παρακολουθεί το συγκεκριμένο θέμα και στο ενδεχόμενο που χρειαστεί, το πρωθυπουργικό γραφείο θα συνδράμει έτσι ώστε να συνεχιστεί σε κάθε περίπτωση η εύρυθμη λειτουργία της δομής.

Διαβάστε: Τα ΕΛΠΕ διαθέτουν πετρέλαιο θέρμανσης για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο