Skip to main content

Πετρούνια για Πρόεδρο της Δημοκρατίας προτείνει ο Βελόπουλος (vid)

Σε μια πρόταση που αν μη τι άλλο αιφνιδίασε προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφορικά με την επιλογή του πρώτου πολίτη της χώρας.

Τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρη Πετρούνια, πρότεινε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, είπε το όνομα του Πετρούνια, κάνοντας αναφορά στην υποδοχή στο αθλητή στο αεροδρόμιο, μετά την τέταρτη θέση που πήρε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. «Σήμερα το πρωί είδα ένα νεαρό παιδάκι, με ελληνική ψυχή, που βγήκε στο αεροδρόμιο με τραυματισμό 12-13 μηνών, που το ξέρει όλος ο κόσμος, που διέπρεψε», είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Βελόπουλος και συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να δει στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ένα «νέο παιδί που διέπρεψε παγκοσμίως».

Γιατί όχι Αντετοκούνμπο

Όταν ρωτήθηκε αν θα πρότεινε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όμως, απάντησε ότι δεν αγωνίζεται με την ελληνική σημαία! «Αυτά που ακούγονται, Μαρία Δαμανάκη κτλ. ξεχάστε τα από εμάς. Δεν θέλω τη Δαμανάκη ρε παιδιά! Πρέπει να σταματήσει αυτό το αλισβερίσι, είμαι δεξιά κυβέρνηση ψηφίζω αριστερό πρόεδρο, είμαι αριστερή κυβέρνηση ψηφίζω δεξιό πρόεδρο», είπε ακόμη ο κ. Βελόπουλος.