Skip to main content

Πέτσας: Χυδαία προσπάθεια εξαγοράς ψήφων οι εξαγγελίες Τσίπρα

Ο Τσίπρας φοβάται την ετυμηγορία του λαού και κάνει ό,τι μπορεί για να περισώσει τις απώλειες, είπε ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ.

Για «χυδαία προσπάθεια εξαγοράς ψήφων» έκανε λόγο ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τις χθεσινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6, ο κ. Τσίπρας «προσπαθεί με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση και αφού βούλιαξε την οικονομία από την υπερφορολόγηση, να κάνει κάποια πράγματα, αντιγράφοντας ορισμένες προτάσεις της Ν.Δ».

«Ανακάλυψε τον Μάιο ότι έχει χρήματα για να δώσει στους συνταξιούχους» είπε, ενώ ερωτηθείς αν οι κυβερνητικές ανακοινώσεις «δείχνουν» εκλογές τον Ιούνιο, απάντησε πως «όποτε και αν στηθούν οι κάλπες, ο λαός θα τιμωρήσει τον Τσίπρα».

«Ο Τσίπρας φοβάται την ετυμηγορία του λαού και κάνει ό,τι μπορεί για να περισώσει τις απώλειες» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως «αντεπίθεση από κότερα για ανθρώπους που κατηγορούν την ελίτ και τη διαπλοκή και συναγελάζονται μαζί της, δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει».