Skip to main content

Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας διαστρεβλώνει τις δηλώσεις μου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καλεσμένος σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων, διέψευσε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του.

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του και άλμα λογικής από τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις περιπολίες του λιμενικού και συμβάντα με τους μετανάστες έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Ο κ. Τσίπρας ως συνήθως λέει ψέματα. Χρησιμοποίησε μία δική μου δήλωση διαστρεβλώνοντας την. Την έκανα εδώ στο στούντιο. Όταν με ρώτησαν για το θέμα της δήλωσης Τσαβούσογλου ότι το ελληνικό λιμενικό βυθίζει βάρκες και στέλνει τραυματίες. Απάντησα ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο περιστατικό», είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Όπως εξήγησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος η επίμαχη δήλωσή του, την οποία χρησιμοποίησε στην Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν για να αποκρούσει την δήλωση Τσαβούσογλου. «Οι διασώσεις μπορούν να αυξάνονται αλλά μπορούν να υπάρχουν ατυχήματα. Στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα λογικό άλμα του κ. Τσίπρα. Να προσπαθείς να συνδέσεις θέματα που εξυπηρετούν την τουρκική προπαγάνδα είναι λογικό άλμα και αυτό του επιστρέφουμε», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας.

Και συνέχισε: «Εμείς θα φυλάξουμε τα σύνορα μας είτε αρέσει στον κ. Τσίπρα είτε όχι».

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην ομιλία του στη Βουλή σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με το εν λόγω ζήτημα και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκαν δύο απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα.