Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΠΕΤΣΑΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ MARFIN: ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την υπόθεση της Marfin και την απόφαση για τις αποζημιώσεις

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπόθεση της Marfin και την παραίτηση του δημοσίου από την άσκηση αναίρεσης της αποζημίωσης προς τις οικογένειες των θυμάτων δίνει με ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης για τρεις εργαζόμενους και ένα αγέννητο μωρό που δολοφονήθηκαν δέκα χρόνια πριν στο κτήριο της Marfin» αναφέρει ο κ. Πέτσας και προσθέτει: «Η συμβολική αυτή κίνηση ενότητας αφήνει πίσω τον διχασμό και τη μισαλλοδοξία. Επιπλέον, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού που έχει γνωστοποιηθεί στους συγγενείς των θυμάτων το Ελληνικό Δημόσιο παραιτείται από την αναίρεση που είχε ασκηθεί υπηρεσιακά, ώστε να καταβληθούν επιτέλους οι σχετικές αποζημιώσεις».

Διαβάστε σχετικά: ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να ακυρώσει την «υποκριτική παράσταση» για τη Marfin

«Είναι ανατριχιαστικό και θλιβερό αυτοί που δεν καταδίκασαν ποτέ ρητά τους δολοφόνους των εργαζομένων να επενδύουν ακόμη και σήμερα στο μίσος και τον διχασμό» σχολιάζει. «Το 2020 δεν είναι 2010. Η κοινωνία προχωράει μπροστά, ο ΣΥΡΙΖΑ μένει ίδιος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ