Skip to main content

Πέτσας σε Τσίπρα: Ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της προανακριτικής

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει πως η αντίδραση του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνει «την ύπαρξη ενός παρακρατικού-παραδικαστικού κυκλώματος».

Για ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, σχετικά με την υπόθεση Novartis, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε ανακοίνωση - απάντηση στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που κατήγγειλε «θεσμική εκτροπή».

«Βυθισμένος στα εσωκομματικά του προβλήματα, ο κ. Τσίπρας καταφεύγει όχι μόνο σε ύβρεις αλλά και σε ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας και προσθέτει:
 
«Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί εδώ και μέρες να μην επιτρέψει την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ακριβώς εξετάστηκαν και από τον εισαγγελέα, καθώς και ο πανικός του κ. Τσίπρα, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός παρακρατικού-παραδικαστικού κυκλώματος που εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία.

»Με την ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει επίσης ότι όσα είπε περί ελέγχου των “αρμών της εξουσίας”, είχε ήδη επιχειρήσει να τα εφαρμόσει όταν ήταν Πρωθυπουργός. Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το δικό του πρόσωπο».