Τετάρτη 8 Απριλίου 2020
x

«ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ»: ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Τα χρήματα των πνευματικών του δικαιωμάτων από τις πωλήσεις της πρώτης έκδοσης του βιβλίου θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Κιβωτού του Κόσµου»

Αυτοβιογραφικό παραμύθι συνέγραψε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Πρόκειται για μια ιστορία με βάση αυτοβιογραφική που αναφέρεται στην πορεία ενός αγοριού από τις αλάνες του χωριού του μέχρι τα μεγάλα γήπεδα της Eυρώπης. Ένα παραμύθι που εστιάζει στην αξία της επίμονης, σκληρής προσπάθειας, των υψηλών στόχων που μόνο μέσα από την ομαδικότητα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Σύμφωνα με την επιθυμία του συγγραφέα, τα χρήµατα των πνευματικών του δικαιωμάτων από τις πωλήσεις της πρώτης έκδοσης του βιβλίου θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Κιβωτού του Κόσµου»,  ενώ από τις ανατυπώσεις θα ενισχυθούν άλλες οργανώσεις και ιδρύµατα που βοηθούν τα παιδιά.

Το «Παίξε Μπάλα» είναι η πρώτη συγγραφική δουλειά του κ. Ζαγοράκη. Την επιμέλεια του κειμένου έκανε η συγγραφέας και παιδαγωγός Γεωργία Λάττα και την εικονογράφηση ο Γιώργος Σγουρός.

Με το βιβλίο του, ο ευρωβουλευτής έρχεται να μυήσει τα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Το παραμύθι θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο πλαίσιο της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, ώρα 18:00 στην αίθουσα 2 της Παιδικής Γωνιάς, περίπτερο 13. Θα προλογίσει η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η οποία σχολιάζει στο οπισθόφυλλο του βιβλίου. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ