Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Με μήνυμα την προαγωγή της υγείας και την ποιότητα ζωής, το νοσοκομείο προσκαλεί όλους στην πρώτη πεζοπορία που διοργανώνει την Κυριακή 10 Ιουνίου.

Την πρώτη Πεζοπορία στο δάσος του Χορτιάτη την Κυριακή 10 Ιουνίου, με ώρα εκκίνησης τις 9.15 π.μ., διοργανώνει το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» με στόχο να προάγει την υγεία. 

«Περπατώντας στα μονοπάτια των παλιών παγοποιών ακολουθούμε τη διαδρομή που οδηγεί ως το καταφύγιο του Χορτιάτη. Θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε συνοδοιπόροι σε μια διαδρομή με ευκολία στην ανάβαση, μοναδικής ομορφιάς για την οποία απαραίτητη μόνο η καλή διάθεση. Με μήνυμα την προαγωγή της υγείας, πρόληψη, ποιότητα ζωής, αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, σας προσκαλούμε να περπατήσουμε μαζί την Κυριακή 10 Ιουνίου», αναφέρει στο κάλεσμά του το νοσοκομείο.

Η συγκέντρωση θα γίνει στην παλιά πλατεία του Χορτιάτη

Πληροφορίες:

• Η διαδρομή είναι μικρής δυσκολίας

• Χρειάζονται αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια πεζοπορίας

• Απαραίτητα: νερό και ενεργειακό υλικό

• Διάρκεια περίπου 2 ώρες.

Προτείνεται:

- Η διαδρομή με εκκίνηση από την παλιά πλατεία Χορτιάτη μήκους περίπου 3,5χλμ, διάρκεια πεζοπορίας ως το καταφύγιο περίπου μιάμιση ώρα.

- Η διαδρομή με εκκίνηση από το σημείο Κεραίες μήκους περίπου 3χλμ, διάρκεια πεζοπορίας ως το καταφύγιο περίπου 40 λεπτά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ