Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Περπατώντας στα μονοπάτια των παλιών παγοποιών ακολουθούμε τη διαδρομή που οδηγεί ως το καταφύγιο του Χορτιάτη, αναφέρουν οι διοργανωτές

Την Κυριακή 10 Ιουνίου, ώρα εκκίνησης 9.15π.μ., ξεκινάει η 1η Πεζοπορία που διοργανώνει το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» στο δάσος του Χορτιάτη με στόχο να προάγει την υγεία.

«Περπατώντας στα μονοπάτια των παλιών παγοποιών ακολουθούμε τη διαδρομή που οδηγεί ως το καταφύγιο του Χορτιάτη. Θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε συνοδοιπόροι σε μια διαδρομή με ευκολία στην ανάβαση, μοναδικής ομορφιάς για την οποία απαραίτητη μόνο η καλή διάθεση. Με μήνυμα την προαγωγή της υγείας, πρόληψη, ποιότητα ζωής, αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, σας προσκαλούμε να περπατήσουμε μαζί την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η πεζοπορία είναι για όλες τις ηλικίες.

Συγκέντρωση: Στην παλιά πλατεία του Χορτιάτη

Εκκίνηση: 9.15π.μ.

Πληροφορίες:

• Η διαδρομή είναι μικρής δυσκολίας

• Χρειάζονται αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια πεζοπορίας

• Απαραίτητα: νερό και ενεργειακό υλικό

• Διάρκεια περίπου 2 ώρες. 

Προτείνεται:

- Η διαδρομή με εκκίνηση από την παλιά πλατεία Χορτιάτη μήκους περίπου 3,5χλμ, διάρκεια πεζοπορίας ως το καταφύγιο περίπου μιάμιση ώρα.

- Η διαδρομή με εκκίνηση από το σημείο Κεραίες μήκους περίπου 3χλμ, διάρκεια πεζοπορίας ως το καταφύγιο περίπου 40 λεπτά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ