Skip to main content

Photoglobe Seminars: Έκθεση φωτογραφίας για τα στοιχεία της φύσης

Στην έκθεση φωτογραφίας “νερό, αέρας, φωτιά”, παρουσιάζονται τα φυσικά φαινόμενα όπως τα αντιλαμβάνεται ο κάθε φωτογράφος, στη μορφή που τα ζει

Σε μία ακόμα ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα στοιχεία της φύσης: νερό, αέρας, φωτιά προσκαλεί το Photoglobe Seminars.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι στις 25 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 27-29 Ιανουαρίου από τις 10.00 έως τις 17.00.

Σε μία εποχή που ο κόσμος μεταβάλλεται καθημερινά, με τρομακτικά γρήγορους ρυθμούς από τα στοιχεία της φύσης, οι μαθητές του Photoglobe Seminars επιδιώκουν μία ᾽στάση῾ στο χρόνο, στη δύναμη και την ομορφιά των στιγμών και εικόνων που αυτά δημιουργούν.

Στην έκθεση φωτογραφίας “νερό, αέρας, φωτιά”, παρουσιάζονται τα φυσικά φαινόμενα όπως τα αντιλαμβάνεται ο κάθε φωτογράφος, στη μορφή που τα ζει ή επιδιώκει να τα γνωρίσει. Μία έκθεση που καταγράφει τη διαφορετικότητα, την πολυπλοκότητα και το θαύμα των φυσικών αυτών στοιχείων, που ενώ είναι κοινά μεταξύ τους, παράγουν εκατοντάδες διαφορετικές εικόνες.

Μέσα από τις φωτογραφίες τους, οι 61 μαθητές αφηγούνται χωρίς λόγια. Φέρνουν στο φως καταστάσεις, διαθέσεις, συναισθήματα και φόβους που δεν εκφράζονται με λόγια. Και όλοι μαζί, μας αποκαλύπτουν ένα κόσμο που υπερβαίνει την ικανότητά μας να τον γνωρίζουμε.