Σάββατο 6 Ιουνίου 2020
x

ΕΝΤΕΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΗ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΛΕΚΑΚΗΣ

Πρόκειται για πρόσωπα που, σύμφωνα με τον κ. Λεκάκη, εμπλέκονται πρώτη φορά στα κοινά και αποτελούν «ενεργούς πολίτες από όλες τις γειτονιές».

Επιπλέον έντεκα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη» παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Πέτρος Λεκάκης.

Πρόκειται για πρόσωπα που, σύμφωνα με τον κ. Λεκάκη, εμπλέκονται πρώτη φορά στα κοινά και αποτελούν «ενεργούς πολίτες από όλες τις γειτονιές και όλων των ηλικιών».

Κατά την παρουσίασή τους σε καφετέρια στην περιοχή της Χαριλάου, ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε την ανεξάρτητη από κόμματα ταυτότητα του συνδυασμού, επισημαίνοντας πως το θέμα της ενότητας είναι «στο DNA της παράταξης».

«Δημιουργούμε μία συμμαχία που θα κάνει τη Θεσσαλονίκη "πρώτη"» ανέφερε ο κ. Λεκάκης και επανέλαβε το μήνυμά του προς τους πολίτες «Έλα κι εσύ».

Ο ίδιος εκτίμησε πως εντός των επόμενων είκοσι ημερών θα ανακοινωθεί το 90% του ψηφοδελτίου και γνωστοποίησε πως οι ανακοινώσεις των υποψηφίων θα πραγματοποιούνται σε διαφορετικές γειτονιές του δήμου «για να τους δώσουμε τη σημασία που πρέπει».

Σημειώνεται πως την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος θα παρουσιάσει ακόμη μία... 11άδα κατά τα πρότυπα του ποδοσφαιρικού σχήματος, άθλημα άλλωστε για το οποίο ο ίδιος δεν έχει κρύψει την αγάπη του.

Παράλληλα, ο κ. Λεκάκης σχολίασε τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

«Συνιστώ υπομονή» τόνισε και πρόσθεσε: «Ακόμα οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι είναι υπό διαμόρφωση. Άλλωστε, τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων είτε σε εθνικό είτε σε τοπικό επίπεδο διαφέρουν μεταξύ τους».

Κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του επίσης υποψηφίου δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, για σχηματισμό υπηρεσιακής οικουμενικής διοίκησης μέχρι τη λήξη της τωρινής διοίκησης στις 31 Αυγούστου 2019, δήλωσε: «Η διοίκηση Μπουτάρη έχει δέσμευση προς τον κόσμο που τον ψήφισε. Δεν είναι υπό διαπραγμάτευση και υπό συζήτηση».

Αναλυτικά τα έντεκα ονόματα του ψηφοδελτίου που παρουσιάστηκαν σήμερα:

1. Γιώργος Ιακωβίδης - Καθηγητής/Φυσικός
2. Βασίλης Κόνιαρης - Διδάκτωρ Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών
3. Γιώργος Γκουγκούλιας - Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη/Επιχειρηματίας
4. Δημήτρης Χατζηαθανασίου - Ραδιοφωνικός παραγωγός/Επιχειρηματίας
5. Γιώργος Πασχαλίδης - Οικονομολόγος/Διευθυντής τραπέζης
6. Παναγιώτα Ιωακειμίδου - Εκπαιδευτικός ποντιακής διαλέκτου/Συγγραφέας
7. Ελευθερία Στεργίου - Δικηγόρος
8. Ηρακλής Κεσίδης - Μουσικός Παραγωγός
9. Γιάννης Χαραυγής - Πολιτικός Μηχανικός
10. Σταύρος Κανδύλας - Ιδιωτικός υπάλληλος
11. Παναγιώτης Στριλιγκάς - Οικονομολόγος/Ελεύθερος Επαγγελματίας

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ