Skip to main content

Η Ελένη Τζούτζια νέα δημοτική σύμβουλος μετά την παραίτηση Γούλα

Δείτε αναλυτικά το βιογραφικό της Ελένης Τζούτζια που θα πάρει τη θέση της Καλυψώς Γούλα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Τη θέση της Καλυψώς Γούλα ως δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης θα πάρει η Ελένη Τζούτζια, ύστερα από την παραίτηση της πρώτης.

Η δημοτική σύμβουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Τούμπα.

Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Η κ. Τζούτζια είναι απόφοιτος του Μεικτού Γυμνασίου Τούμπας και πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Α.Π.Θ, ενώ σύμφωνα με την ίδια, έχει εργασθεί σε όλα σχεδόν τα Δημοτικά Σχολεία της Τούμπας.

Από το 1998 έως το 2001 εργάσθηκε με απόσπαση στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.  και στη βιβλιοθήκη της Σχολής. Από το 1992 ασχολείται συστηματικά με προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, οργάνωσε 2 εκθέσεις Ιστορικών Τεκμηρίων, μία για το Τενεκεδένιο Σχολείο των προσφύγων της Θεσσαλονίκης και μία για  το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέγας Αλέξανδρος» 1926-2000.

Παράλληλα, έχει εκδώσει δύο βιβλία : α)Το Τενεκεδένιο Σχολείο β) Μαλακοπή Καππαδοκίας

Από το Νοέμβριο του 2011 έως 6 Απριλίου 2014 παρουσίασε στον FM100,6 την εκπομπή με τίτλο «Τα παραμύθια του παππού και της γιαγιάς. Η Λαϊκή μας Παράδοση μέσα από τα παραμύθια και διηγήσεις».

Τον Νοέμβριο του 2010 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη, Δημοκρατική Αναγέννηση  Θεσσαλονίκης και προσέφερε τις υπηρεσίες μου ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.