Skip to main content

Πιάστηκε 21χρονος με 80 κιλά ναρκωτικών!

Είχε γεμίσει με ναρκωτικά την αγορά της Καβάλας 21χρονος Αλβανός, που κατόπιν παρακολούθησης συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από άνδρες του Τμήμ. Ασφαλείας Καβάλας με …εμπόρευμα 79,2 κ. ακατέργαστης κάνναβη
Ένας νεαρός Βορειοηπειρώτης είναι το καινούργιο μεγάλο «ψάρι» που έπεσε στα δίχτυα της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, αφού βρέθηκαν στην κατοχή του συνολικά σχεδόν 80 κιλά ναρκωτικών!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 21χρονο ομογενή από την Αλβανία, κάτοικο Θεσσαλονίκης, που τροφοδοτούσε με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών την περιοχή της Καβάλας, αλλά η παράνομη δραστηριότητά του κίνησε το ενδιαφέρον της Αστυνομίας και τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Σε συνεργασία με το Τμήμα Άμεσης Επέμβασης της Υποδ/σης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί του Τ.Α. Καβάλας ακινητοποίησαν στη Θεσσαλονίκη, προχθές τα μεσάνυχτα, το αυτοκίνητό του και προέβησαν σε έλεγχο.  Όπως αποδείχθηκε, ο νεαρός στερείτο άδειας οδήγησης και στην κατοχή του βρέθηκαν κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν.

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας έγινε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 21χρονου, στη Θεσσαλονίκη, όπου ανακαλύφθηκε ένα ολόκληρο φορτίο ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σε φούντα σε ξεχωριστές συσκευασίες, συνολικού βάρους περίπου 7,7 κιλών, καθώς και 67,4 γραμμαρίων κοκαΐνης, αλλά και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Επίσης, λίγο αργότερα σε δεύτερο αυτοκίνητο -ιδιοκτησίας αλλοδαπού, του οποίου κλειδιά κατείχε ο δράστης- εντοπίστηκε άλλη μια μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης, σε πέντε συσκευασίες συνολικού βάρους 71,5 κιλών.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του Βορειοηπειρώτη μία ατζέντα με ονόματα συνδέσμων και «πελατών» του νεαρού, χρηματικά ποσά και ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούν αγοραπωλησίες ναρκωτικών, καθώς και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που αποδείχθηκε ότι είχε κλαπεί από οικία 23χρονης προ δύο εβδομάδων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.