Skip to main content

Πιερία: Στα πράσα 20χρονη που ήθελε να κλέψει από αυτοκίνητο

Μπήκε παράνομα σε αυτοκίνητο για να κλέψει αλλά δεν κατάφερε να πάρε τίποτε - Δύο συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις σε Πέλλα και Σέρρες

Στη σύλληψη συνολικά τριών ατόμων, για απόπειρα κλοπής και καταδικαστικές αποφάσεις, ανά περίπτωση, προχώρησαν αστυνομικοί κατά το τελευταίο 24ωρο σε Πιερία, Πέλλα και Σέρρες.

Πιο αναλυτικά:

Χθες βράδυ σε περιοχή της Πιερίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 20χρονη ημεδαπή, διότι μπήκε παράνομα σε ανασφάλιστο όχημα με σκοπό την κλοπή, χωρίς να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

- Χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για πλαστογραφία.

- Χθες το πρωί στις Σέρρες συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών 63χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για απάτη.