Skip to main content

Πιερρακάκης: Πιστεύω στο όραμα του Μητσοτάκη να ενώσει τους Έλληνες

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης διευκρινίζει πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει πως επιθυμεί ευρείες πλειοψηφίες όχι ωστόσο σε βάρος των αρχών της.

Την πεποίθηση ότι το όραμα του πρωθυπουργού να ενώσει όλους τους Έλληνες πετυχαίνεται εξέφρασε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, σε συνέντευξή του «Εφημερίδα των Συντακτών».

Σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η κυβέρνηση «έχει αποδείξει τη διάθεση για ευρείες, ακόμα και ευρύτατες πλειοψηφίες, όχι όμως σε βάρος των αρχών και των θέσεων για τις οποίες μας ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες».

Ο κ. Πιερρακάκης, σημείωσε πως «αυτή τη στιγμή βιώνουμε μια νέα διαχωριστική γραμμή» μεταξύ εκείνων που «εμμένουν στο παλαιό πολιτικό λεξιλόγιο και σε παραδοσιακές λύσεις και συνθήματα της δεκαετίας του ΄80 και του ΄90» και εκείνων που «ενίοτε και με ετερόκλητες καταγωγές, αθροιστικά συντάσσονται με το αίτημα η Ελλάδα να αλλάξει αιώνα και να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει τόσο σε διεθνές όσο και σε περιφερειακό επίπεδο».

«Είναι απολύτως καθαρό πως εμείς ανήκουμε στη δεύτερη και όχι στην πρώτη κατηγορία», τονίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και επισημαίνει ότι πιστεύει «στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενώσει τους Έλληνες» και πως «η συνεργασία μου με όλους ανεξαιρέτως τους υπουργούς είναι άριστη».