Skip to main content

Ωραιόκαστρο:Πήγαν να κλέψουν καλώδιο από το αντλιοστάσιο της Γαλήνης- Χωρίς νερό η περιοχή

Άγνωστοι μετέβησαν στο σημείο το βράδυ του Σαββάτου και έκοψαν με τσεκούρι το καλώδιο με σκοπό να το αφαιρέσουν και να το μεταφέρουν με φορτηγό.

Αντιμέτωποι με προβλήματα στην υδροδότηση των σπιτιών και των επιχειρήσεών τους βρίσκονται για ακόμα μία φορά κάτοικοι της Γαλήνης Ωραιοκάστρου λόγω επιτήδειων που επιχείρησαν να κλέψουν καλώδιο της ΔΕΗ από το αντλιοστάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι μετέβησαν στο σημείο το βράδυ του Σαββάτου και έκοψαν με τσεκούρι το καλώδιο που είναι υπογειοποιημένο με σκοπό να το αφαιρέσουν και να το μεταφέρουν με φορτηγό.

Ωστόσο, συνεργεία της ΕΥΑΘ μετέβησαν άμεσα στον χώρο καθώς χτύπησε ο συναγερμός και οι επιτήδειοι δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους.

Στο καλώδιο προκλήθηκαν φθορές και γίνονται εργασίες τόσο για την αποκατάσταση της ζημιάς όσο και για την προστασία του από μελλοντικές... επιδρομές, καθώς αντίστοιχες δολιοφθορές έχουν σημειωθεί πολλές φορές στο αντλιοστάσιο της Γαλήνης.

Λόγω των εργασιών θα παρατηρηθούν προβλήματα υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή ενώ ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης με κάθε επιφύλαξη -όπως αναφέρει η εταιρεία - είναι στις 15:00.