Skip to main content

Συνεχίζει στον... Άρη η Χαμαλίδου - Τι αναφέρει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ!

Από τον «Δικέφαλο» στους «κιτρινόμαυρους» η Γιαννιτσιώτισα επιθετικός - Άμεση η απάντηση του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη στις καταγγελίες της αθλήτριας.

Στην απόκτηση τις Ιωάννας Χαμαλίδου που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ προχώρησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Άρη.

Χαρακτηριστικά, οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν:

«Ο Άρης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την διεθνή Ιωάννα Χαμαλίδου από τον ΠΑΟΚ. Η παίκτρια είναι γεννηθείσα στις 11/10/1996 στα Γιαννιτσά Πέλλας και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία της Αναγέννησης Γιαννιτσών σε ηλικία 9 ετών. Το 2011 πήγε στην ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου και πήρε 7 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Ελλάδας, έχοντας συμμετοχές στο Champions League!

Ακόμα, η Ιωάννα έχει συμμετοχές στην Εθνική κορασίδων και νεανίδων Ελλάδας και τώρα είναι μέλος της Εθνικής γυναικών Ελλάδας, όπου έχει 4 συμμετοχές! Καλή επιτυχία στον Άρη Ιωάννα!».

Από τη μεριά του, ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης άφησε να εννοηθεί πως η δημόσια τοποθέτηση της παίκτριας κατά του συλλόγου ήρθε σε ιδιαίτερη χρονικά στιγμή, «δύο μέρες πριν τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα» ενώ υπογραμμίζει πως «επιφυλάσσεται να διασφαλίσει τα συμφέροντα του συλλόγου».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών, με αφορμή ανάρτηση της αθλήτριας της ομάδας κας. Ιωάννας Χαμαλίδου, η οποία αναφέρεται με προσβλητικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς κατά του Σωματείου μας, επιλέγοντας μία χρονική στιγμή, δύο μέρες πριν τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα, επιφυλασσόμαστε για λόγους διαφύλαξης της ηρεμίας του τμήματος, να απαντήσουμε από εβδομάδα, σημειώνοντας μόνο ότι είναι γνωστό ανά το πανελλήνιο ότι ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ αποτελεί αθλητικό «παράδεισο», που όλοι οι αθλητές θέλουν να αγωνιστούν σε αυτόν.

Επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας, υποσχόμενοι ότι θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Σωματείου μας!».