Σάββατο 19 Ιουνίου 2021
x

ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ OLYMPIC DAY RUN

Δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάθμευση αλλά και η στάση των οχημάτων από το μεσημέρι σε σημεία στο κέντρο της πόλης.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά σήμερα το μεσημέρι η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο τέλεσης των Αγώνων Δρόμου 5.000μ. και 1.500μ., με την επωνυμία «2nd Olympic Day Run».

Από ώρα 15.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από ώρα 19.00 η κυκλοφορία και στάση αυτών, στις παρακάτω οδούς - τμήματα οδών του Δήμου Θεσσαλονίκης:

⦁    Στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου,

⦁    Στην οδό 30ης Οκτωβρίου,

⦁    Στη Λεωφόρο Μεγ. Αλεξάνδρου, από την συμβολή της με την οδό 30ης Οκτωβρίου μέχρι την συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη, και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Επιπροσθέτως, από ώρα 15.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από ώρα 19.00 η κυκλοφορία και στάση αυτών:

⦁    Στην οδό Ναυάρχου Κουντουριώτου, καθ’ όλο το μήκος και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, καθώς και

⦁    Στη Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ