Skip to main content

Οι κινεζικές επιχειρήσεις που έρχονται για δουλειές στη Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες στελέχη κινεζικών επιχειρήσεων θα συμμετέχουν στη ΔΕΘ - Το πρώτο κύμα από 24 ομίλους φτάνει από τη Σαγκάη στη Θεσσαλονίκη.

Βαλίτσες για την Ελλάδα ετοιμάζουν εκατοντάδες στελέχη κινεζικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στη ΔΕΘ στις αρχές Σεπτεμβρίου. Οπως πληροφορείται μάλιστα η Voria.gr, πολλοί απ' αυτούς θα έρθουν νωρίτερα για να κάνουν ραντεβού με δυνητικούς Έλληνες συνεργάτες, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έχει υπόψη της η Voria.gr, το πρώτο κύμα, από 24 ομίλους φτάνει από Σαγκάη. Μεταξύ άλλων έρχονται η CEFC China Energy Company Limited (CEFC China), η οποία σκοπεύει να αναπτύξει δίκτυο τερματικών σταθμών καυσίμων στην Ευρώπη, η China Corporate United Investment Holding (CCUI), ο τεχνολογικός όμιλος ΙNESA, η Shanghai Feilo Acoustics που παράγει προϊόντα και εξοπλισμό φωτισμού, η Shanghai Electric Group που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, αλλά και ο όμιλος δομικών υλικών Shanghai Building Materials (Group).

Επίσης, αναμένονται στελέχη της εταιρείας ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού Ezi Surg Medical, αλλά και η Shenda International Trade από τον τομέα ένδυσης και κλωστοϋφαντουργίας όπως και η Shanghai Silk Group Culture Development, αλλά και της Shanghai Rainbowfish Ocean Technology η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων για την εξερεύνηση του βυθού των ωκεανών. 

Τη λίστα συμπληρώνουν οι Shanghai Municipal Commission of Commerce, CCPIT Shanghai, Shanghai International Technology Exchange Center, Flsmart Technology, Baotong Fainearth Electronic, SVA Information Industry, Shanghai Patent & Trademark Law Office, Fusheng Well Global Intelligent Control Technology, Slamtec, Feichuan Import & Export, Lansheng Light Industrial Products, Shanghai Toys Import & Export και Shanghai Sanjin Import & Export.