Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
x

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Με ποσοστό ενσωμάτωσης στο 80%, η ΝΔ λαμβάνει πέντε έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ τέσσερις και από μία το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση.

Πέντε έδρες η Νέα Δημοκρατία, τέσσερις ο ΣΥΡΙΖΑ και από μία το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση λαμβάνουν στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας στο 80% της ενσωμάτωσης.

Με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών, η ΝΔ εκλέγει τους εξής πέντε βουλευτές: Παναγιώτη Πικραμμένο, Μαριέττα Γιαννάκου, Γιώργο Γεραπετρίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και Χρήστο Ταραντίλη.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερις βουλευτές εκλέγονται χωρίς σταυρό από το Επικρατείας: οι Βασίλης Βασιλικός, Έφη Αχτσιόγλου, Πάνος Σκουρλέτης και Αλέκος Φλαμπουράρης. Εκτός μένει η Ανδρικοπούλου-Σακοράφα Αικατερίνη.

Από το ΚΙΝΑΛ εκλέγεται ο Γιώργος Καμίνης, από το ΚΚΕ η Αλέκα Παπαρήγα, ενώ έδρα φαίνεται να λαμβάνει (προς το παρόν) και η Ελληνική Λύση με τον Βασίλειο Βιλιάρδο.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της Singular Logic για το τελικό αποτέλεσμα, η ΝΔ αναμένεται να συγκεντρώσει ποσοστό 39,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 31,6%, με το ΚΙΝΑΛ στην τρίτη θέση με ποσοστό 8,3%.Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών θα δείξουν πώς τελικά θα διαμορφωθεί η κατάσταση με τα ποσοστά όλων των κομμάτων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ