Skip to main content

Πυκνό πρόγραμμα επισκέψεων και δράσεων από τον Στράτο Σιμόπουλο

Σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Θεσσαλονίκης θα βρεθεί σε δύο καφέ-μπαρ στην Καλαμαριά

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα ο Στράτος Σιμόπουλος. Στις συζητήσεις του, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, κυριάρχησαν οι δεσμεύσεις της ΝΔ για προσλήψεις, προμήθεια εξοπλισμού, επανασύσταση της ομάδος ΔΕΛΤΑ και κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και του νόμου Παρασκευόπουλου.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, τα μέτρα της ΝΔ για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και τη στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών παρουσιάζει σήμερα ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης στο Les Zazous (Θ. Σοφούλη 108, Καλαμαριά) στις 18:30.

Στο πλαίσιο αυτό θα τονίσει ότι η «Συµφωνία αλήθειας» της Ν∆ εδράζεται στο τρίπτυχο «λιγότεροι φόροι και μικρότερες δαπάνες, περισσότερες επενδύσεις, και υγιές τραπεζικό σύστηµα» για να επιτευχθεί ανάπτυξη.

Όπως θα επισημάνει ο κ. Σιμόπουλος, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, η ΝΔ δεσμεύεται για πιο φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον, απλούστευση των διαδικασιών και περισσότερες αποκρατικοποιήσεις, παράλληλα µε τις αναγκαίες αναδιαρθρώσεις δανείων και επιχειρήσεων ώστε να απελευθερωθεί ρευστότητα για τις βιώσιµες επιχειρήσεις.

«Νέες δουλειές, υψηλότερες αποδοχές και καλύτερες συνθήκες εργασίας δημιουργούν µόνο οι επενδύσεις του ιδιωτικού τοµέα. Αυτές θέλουµε να ενθαρρύνουµε» σημείωσε ο κ. Σιμόπουλος. Προς αυτή την κατεύθυνση, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «η ΝΔ μόλις γίνει κυβέρνηση από τις 8 Ιουλίου θα δρομολογήσει την πλήρη κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, τη σταδιακή κατάργηση της "έκτακτης" εισφοράς αλληλεγγύης και την απλοποίηση των αδειοδοτήσεων με ρητές προθεσμίες, καθιερώνοντας την ηλεκτρονική υπογραφή για πολίτες και επιχειρήσεις».

Ακόμη, σήμερα στις 21:30 στο Shark (Αργοναυτών 2, Καλαμαριά) ο Στράτος Σιμόπουλος θα συζητήσει με επιστήμονες για τα μέτρα στήριξης της μεσαίας τάξης, στα οποία περιλαμβάνεται η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κύριας ασφάλισης στο 15% από 20% σταδιακά εντός τετραετίας η καθιέρωση μίας νέας προοδευτικής φορολογικής κλίμακας με εισαγωγικό συντελεστή 9% για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ και χαμηλότερο ανώτατο φορολογικό συντελεστή και η ουσιαστική κατάργηση του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου.