Skip to main content

Πικρία Τερζή: Είμαστε στεναχωρημένοι με την ισοπαλία (video)

«Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος και τη δύναμη, τους αξίζουν συγχαρητήρια», δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη.

Πικραμένος από την ισοπαλία του Άρη μέσα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Τόλης Τερζής υπογραμμίζοντας ότι το αποτέλεσμα αυτό αφήνει στεναχωρημένη την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»:

-Για την ισοπαλία: «Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος και την δύναμη. Ήμασταν προσηλωμένοι στο αρχικό πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος. Διαβάσαμε τον ΠΑΟΚ, προσπαθήσαμε να του κόψουμε την ανάπτυξη, από την άμυνα. Κυρίως τις εσωτερικές στα δικά μας τα χαφ, αλλά και οι κάθετες στα δοκάρια. Το κάναμε από το πρώτο μέχρι το 90'. Ήμασταν πειθαρχημένοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

-Για τα θετικά αποτέλεσμα και το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο του Άρη: «Έχω μιλήσει μετά το ματς με τον Βόλο, με πρόεδρο και Άγγελο, η ομάδα ψάχνει προπονητή, είχα ενημερωθεί να είμαι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ».

-Για το γκολ της ισοφάρισης: «Το γκολ που δεχόμαστε είναι μισό λεπτό πριν τελειώσει το ματς, ήταν λογικό, στην ισοπαλία να είμαστε στεναχωρημένοι. Ο Κόρχουτ με τον Ντιγκινί είχαν έναν διάλογο, οι σφυγμοί φτάνουν… 200, αυτά γίνονται».