Skip to main content

Πυλαία - Χορτιάτης: Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Λευκό του Χιονιά»

Ο νικητής θα κερδίσει ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά αποστέλλοντας υλικό έως την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

Φωτογραφικό on-line διαγωνισμό μετά την επέλαση του χιονιά ξεκινά ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη, καλώντας μικρούς και μεγάλους να αναρτήσουν τα πιο «λευκά» στιγμιότυπα που κατέγραψαν με την κάμερα σε φωτογραφία ή βίντεο.

Ο νικητής θα κερδίσει ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση press.panorama@pilea-hortiatis.gr, αποστέλλοντας φωτογραφία ή βίντεο έως και την Κυριακή 03.02.2019. Πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στο www.pilea-hortiatis.gr/web/guest/opengov/press/archive/33804

Όλο το υλικό θα ανέβει στην ηλεκτρονική σελίδα του δήμου www.pilea-hortiatis.gr.

Εκεί θα αναδειχθεί με τη δική σου ψήφο η καλύτερη φωτογραφία ή βίντεο μέσα από διαδικτυακή ψηφοφορία που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 06.02.2019 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17.02.2019, επισημαίνει σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Ο δήμος μας είναι πανέμορφος και στα..λευκά! Ας το αποδείξουμε!!!».

«Μπορεί η κακοκαιρία να μας ταλαιπώρησε, αλλά τη νικήσαμε. Τώρα  ο διαγωνισμός μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τις ομορφιές του χιονισμένου μας δήμου μέσα από τα μάτια τα δικά σου. Είναι ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο που ανακοινώνουμε και σίγουρα όχι ο τελευταίος.  Γι’ αυτό κράτησε χώρο στο κινητό σου και για τις φωτο του… επόμενου χιονιά.  Όποτε κι αν έρθει είμαστε έτοιμοι να τον καλωσορίσουμε», δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.